A “2022. év fiatal biostatisztikusa” pályázat kiírása

A Klinikai Biostatisztikai Társaság és az Alapítvány a klinikai biostatisztika színvonalának emeléséért pályázatot hirdet „A 2022. év fiatal biostatisztikusa” címre.

A cím kiadásának célja a biostatisztikusi pálya népszerűsítése és az e téren kiemelkedő tevékenységet folytató fiatalok támogatása. A nyertes pályázó 2023. évi kutatómunkáját az alapítvány 100 000 forint ösztöndíjjal támogatja.

Várjuk 40 év alatti, az élettudományok területén statisztikával foglalkozó személyek pályázatát (hallgatókét is), e-mailben a klin.biostat@gmail.com címen, 2023. február 26. éjfélig. A részletes pályázati feltételek megtalálhatók a kiírásban.

Kérjük, ha van a biostatisztika területén dolgozó, a címre ön szerint érdemes ismerőse, hívja fel figyelmét a pályázatra!

Az Alapítvány célja a klinikai kísérletek tervezésével és kiértékelésével kapcsolatos kutatások előmozdítása, a biostatisztikával foglalkozó szakemberek szakmai konferenciákon való részvételének támogatása, valamint továbbképző tanfolyamok szervezése. Ilyen tárgyú pályázatokat, támogatási kérelmeket a klin.biostat@gmail.com címre kérjük e-mailben elküldeni. Részletesebb információk az Alapítványról a www.biostat.hu lapon találhatók.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?